Det er ikke vanskelig å se at Rickie Fowlers ungdommelige image er i ferd med å farge over på Cobras nye køller for 2012-sesongen. Med oransje herrekøller og limegrønne damekøller er det ingen tvil om at Cobra-spillerne blir lette å legge merke til fremover. Men køllene har mer enn bare et sprekt utseende.

Det justerbare køllehodet i driveren kan stilles til nøytral, åpen eller lukket, og med Cobras patenterte E9-teknologi i slagflaten lover de lengre og rettere slag enn noen gang tidligere. Køllen leveres med Aldila RIP-skaft, et av de mest avanserte skaftene på markedet, og med karakteristiske fargede grep som matcher køllehodet. Også fairwaywoodene og hybridene er justerbare med de samme tre innstillingsmulighetene.

Sweet-spot (eller sweet-zone som Cobra kaller det) er blitt 30 prosent større, og er eliptisk formet diagonalt over slagflaten. Cobra har kommet frem til at de vanligste feiltreffene er høyt på tåen og lavt ved hælen, og den eliptiske formen gjør at man skal få god lengde selv ved feiltreff. 

AMP-driveren leveres også med offset (slagflaten er flyttet lenger bak enn vanlig, i stedet for at det er på linje med skaftet), hvilket gjør det lettere for slicere å få rettet opp ballbanen.

E9-teknologien er også i finne i jernkøllene, der køllene utvikler seg gjennom settet. Størrelsen på køllehodet øker etter lengden på jernet, slik at de vanligvis vanskeligspilte jernkøllene skal bli mer tilgivende. Med en kombinasjon av to uliker stål i slagflaten på de lange jernene lover Cobra også her eksplosiv lengde.

Køllene lanseres i midten av februar. Veiledende priser er ennå ukjent.

For mer informasjon, se https://www.cobragolf.com/