Det er en brutal golfbane som møter den skandinaviske golfeliten i Ecco German Masters denne uken. Green Eagle Golf i Winsen måler hele 7173 meter fra bakerste tee, og dermed er det kanskje ikke så rart at langtslående Christian Aronsen fra Miklagard er med og kjemper i toppen.

Etter en stabil åpningsrunde på én over par, fulgte Aronsen opp med en knallsterk 70-runde torsdag. Med en totalscore på -2 har han tre slag opp til lederen før finalerunden, og har alle muligheter til å blande seg inn i kampen om seieren.

Tapio Pulkkanen, en annen longhitter, har riktignok skaffet seg et lite forsprang. Den unge finnen er fem under par, men må levere en god finalerunde for å holde utfordrerne bak seg.

Etter Christian Aronsen må vi dessverre et stykke ned på listen for å finne neste nordmann. Ole Berge Ramsnes ligger på en delt 34. plass med seks over par, og er avhengig av en superavslutning for å blande seg inn i toppsjiktet.

Sondre Erevik Ronold klarte cutten på slaget, mens de resterende nordmennene ikke lyktes i å kvalifisere seg for finalerunden.

Kristian Krogh Johannessen, Mathias Lynne Schjølberg, Stian Wiik Hansen og Martin Lindhjem måtte dessverre pakke sakene sine tidlig denne gangen.

LEADERBOARD