I denne ukens turnering på Nordea Tour er Norge representert ved Eirik Tage Johansen, Kristian Krogh Johannessen, Sondre Erevik Ronold, Mathias Lynne Schjølberg, Ole Berge Ramsnes, Anders Strand Ellingsberg, Christian Aronsen og Dennis den Roover.

På Nordic League-rankingen, hvor de fem beste premieres med plass på neste års Challenge Tour ved sesongslutt, er Eirik Tage Johansen beste nordmann på en sterk fjerdeplass. Stavanger-spilleren kom også best i gang av de norske i ukens Isaberg Open, og med en åpningsrunde på to under par deler han 11. plassen. 

Slaget bak, på delt 19. plass, finner vi Kristian Krogh Johannessen. «Krogh» er foreløpig på 12. plass på Nordic League, og er avhengig av en god avslutning på årets sesong for å blande seg inn i kampen om Challenge Tour-plassene.

Vi må dessverre et stykke ned på listen for å finne neste nordmann på ukens resultatliste. Sondre Erevik Ronold startet med 74 slag (+2) på førsterunden, og foreløpig ligger siddisen på delt 54. plass.

Mathias Lynne Schjølberg, Ole Berge Ramsnes og Anders Strand Ellingsberg deler 88. plassen på +4, mens Christian Aronsen og Dennis den Roover er helt nede på delt 125. plass etter åpningsrunder på seks over par.

Turneringen ledes av danske Martin Ovesen på -5.

LEADERBOARD