TPC Four Seasons utenfor Dallas er et svært spesielt sted for australske Steven Bowditch. Det var her han giftet seg med sin kone Amanda i 2011, og det er ingen tvil om at han trives godt på det storslagne anlegget.

I årets utgave av AT&T Byron Nelson var han utilnærmelig, og sikret seieren med fire slags margin ned til en trio på andreplass. 31 år gamle Bowditch endte hele 18 under par, mens Charley Hoffmann, Jimmy Walker og Scott Pinkney måtte ta til takke med «bare» 14 under.

– Dette er veldig spesielt. Å vinne her med mine kone i publikum, på samme sted som vi giftet oss for bare noen år siden, er helt unikt, sa han til Golf Channels David Feherty da siste putt var senket.

Bowditch har bosatt seg i Dallas og trener til daglig på byens andre TPC-bane, Craig Ranch. 

Seieren i Byron Nelson var hans andre på PGA Tour´en. Det er tydelig at spillestilen i Texas passer australieneren godt, for også hans forrige seier kom i det som nå er hans hjemstat. I 2014 tok han nemlig hjem tittelen i Valero Texas Open i San Antonio, som ligger en fire timers kjøretur sør for Dallas.

Bowditch har tidligere slitt med depresjon, og i en periode var han så blakk at han måtte bo i telt for å ha råd til å spille golfturneringer. Nå nyter han livet på verdens største golftour, noe han selv beskriver som surrealistisk.

LEADERBOARD