I European Young Masters representeres hver nasjon med to jenter og to gutter, og denne gangen var det Markus Braadlie, Tomas Helgø, Karoline Lund og Madelene Stavnar som fikk den ærefulle oppgaven med å forsvare de norske farger.

Braadlie har virkelig fått spillet til å stemme i Sveits denne uken, for med rundescorer på 73-69 har han blandet seg inn helt i toppen. Med to under par totalt deler han andreplassen, men er avhengig av en superrunde for å ta igjen lederen på turneringens siste dag. 

Franske Antoine Auboin har nemlig sikret seg en ledelse på fire slag, men det er likevel fullt mulig for Braadlie å innhente denne ledelsen med godt spill i lederball.

Tomas Helgø har ikke fått det til å stemme like godt som sin norske lagkamerat denne gangen. Med 20 over par totalt ligger han på en 50. plass før siste runde.

I jenteklassen har Karoline Lund vært best av de norske så langt. Med syv over par ligger hun på en delt 11. plass, med gode muligheter til å spille seg ytterligere opp. 

Fire slag bak Lund, på en delt 22. plass, finner vi Madelene Stavnar som også har gode muligheter til å spille seg oppover listen med en sterk avslutning.

I lagkonkurransen, hvor scorene fra både gutte- og jenteklassen kombineres, ligger Norge på 11. plass.

RESULTATER