Daffinrud, som spiller sin første sesong på Ladies European Tour, delte ledelsen med finske veteranen Ursula Wikström etter torsdagens åpningsrunde av Lalla Meryem Cup, takket være en bogeyfri runde på fire under par.

Les også: Sammendrag fra første runde 

Fredag ble det tre bogeys og en dobbelbogey, men fire birdies sørger likevel for at hun beholder en plassering høyt på leaderboardet etter halvspilt turnering.

Daffinrud falt med det til 13. plass, tre under par sammenlagt. Hun har nå klart cuten i alle av sine tre første turneringer som europatour-spiller.

Det var mange lave scorer i toppen i Marokko fredag, og Daffinrud har nå seks slag opp til veteranen i tet, franske Gwladys Nocera, som har 13 Ladies European Tour-triumfer på samvittigheten.

Fire slag bak Daffinrud ligger Marianne Skarpnord på delt 43. plass. Skarpnord startet runden som nummer 31, men falt med en andrerunde på en over par. Avslutningen var spesielt bitter, med fire bogeys på de fem siste hullene.

Dagens norske prestasjon var det Caroline Martens som stod for. Etter den svake åpningsrunden på seks slag var hun avhengig av å følge opp med en sterk runde for å klare cuten – og det var akkurat det hun gjorte. Hun kom seg to under for dagen, og ligger nå +3 sammenlagt på delt 60. plass. Det var nok til å klare cuten med et nødskrik.

Leaderboard