Regjerende mester Oslo Golfklubb ledet med syv slag etter første dag på Nøtterøy Golfklubb. Torsdag tettet Oppegård GK igjen luken, og det er nå bare to slag som skiller lagene før torsdagens avgjørende singlematcher.

Oslo GK leder på 26 under par sammenlagt, etter runder på henholdsvis 77 og 72 slag i foursome, etterfulgt av runder på 68 og 65 slag i ettermiddagens fourballrunder. Laget deres består av Michael A. Mjaaseth, som endte på andreplass i forrige ukes NM match, Petter S. Dale, Oscar Bach, Henry Brøndum Petersen og Felix Øiseth.

Oppegård GKs lag består på sin side av Rune Bøkeid, Oliver Ulmo, Theodor Billington Takman og Sondre Storlig Jensen.

Bak de er det et sprang på hele 37 slag ned til Gamle Fredrikstad GK på tredjeplass. Det blir spennende å se hvem som kaprer den siste plassen på pallen på torsdag, for både Miklagard, Ålesund og Losby puster Fredrikstad i nakken ett slag bak.

I jenteklassen har fjorårsvinneren og forhåndsfavoritten Fana GK overtatt ledelsen etter en imponerende dag på jobb onsdag.

Det startet noe tregt med Silje Torvund Ohma og Sandra Menes sin 76-runde i foursome, før Ohma og Mia Sandtorv Lussand leverte et fyrverkeri av en golfrunde i fourball med 60 slag, tolv under par.

Det løftet bergenserne til 15 under par sammenlagt og ledelse med to slag over Stavanger GK. Deretter følger Nøtterøy GK tolv slag bak på -1, med Oslo GK hakk i hæl ett slag bak på fjerdeplass.

Leaderboard gutter

Leaderboard jenter