Fredag ettermiddag spilte amerikanske Kyle Thompson sine siste hull som profesjonell golfspiller, i BMW Charity Pro-Am, der Kristoffer Ventura leder etter to runder

Måten Thompson avsluttet karrieren på kunne knapt vært iscenesatt på en bedre måte.

Kyle Thompson avsluttet karrieren på riktig vis; under par. (Foto: Getty Images)

Kona som caddie

40-åringen ble proff i 2001, og har vunnet fem ganger på Web.com Tour, senest i januar 2017. Thompson greide ikke cut-en i sin siste turnering, men med kona som caddie, avsluttet han den nesten nitten år lange karrieren med å gjøre birdie på sine to siste hull.

Twitter oppsummeres det siste hullet – bestående av drive, transportslag, innspill og putt, for fire slag og birdie – på følgende måte (se video nederst i saken):

  • Snurrer kølla fornøyd – to ganger
  • Legger innspillet nært inntil koppen
  • Walk-in birdie, i Kevin Na- og Tiger Woods-stil
  • Kysser kona
  • Tar bagen for kona
  • Bærer bagen av greenen (for kanskje første, men helt sikkert siste gang)
Kyle Thompson gjorde birdie på sine to siste hull som golfspiller, før han kysset kona og la køllene på kølla. (Foto: Getty Images)

Avsluttet under par

Etter 375 profesjonelle turneringer inkludert tre sesonger på PGA Touren, er det altså slutt. For norske golffans er kanskje ikke Kyle Thompson et veldig stort navn, men måten han avsluttet karrieren på, var helt oppe blant de aller største.

Birdie-birdie-avslutningen var ikke nok til å greie cut-en, men det var akkurat nok til å avslutte golfkarrieren på riktig side av par-grensa: under par (71 slag) for dagen.