Haugaland Golfklubb er vertskap for Titleist Tourens matchturnering, og det skal kåres vinnere i fire forskjellige klasser.

Etter 36 hulls kvalifisering ble spillerne delt inn i puljer på åtte, og etter to runder med match er det nå duket for finale.

Blant de eldste gutta, i klassen GU19, er det duket for superfinale mellom Jarand Ekeland Arnøy og Sander Stavnar. Sistnevnte vant nylig Norgescup-turneringen på Kongsvinger, mens Arnøy var soleklart best i kvalifiseringen på Haugaland lørdag.

I GU15-klassen skal Halvor Gressum Pettersen og Eirik Einmo Thomassen spille om seieren. Pettersen var kun fire slag bedre enn sin finalemotstander i slagspillet, så også her ligger det an til en jevn og spennende duell.

Det konkurreres i to klasser også blant jentene, og i JU19 skal Henriette Eidsæther Syr og Sandra Nordaas ut i finalematch mandag. Kun to slag skilte disse jentene i kvalifiseringen, så heller ikke i denne klassen er det enkelt å spå en vinner.

I den yngste jenteklassen er det kun åtte deltagere, så her fikk alle være med i pulje én. I likhet med sin bror Sander har Madelen Stavnar sikret seg finaleplass, og spiller om JU15-seieren mot Cornelia Karlsson 2. pinsedag. 

Kan familen Stavnar ta med seg to trofeer hjem fra Haugaland?

LEADERBOARD