Frem til Evian Masters ble en del av kvinnenes major-program i 2013, var Mission Hills Country Club siden 1983 den eneste major-banen som har forblitt uendret fra år til år. 

Like sterk tradisjon som banen i seg selv, er feiringen etter at vinneren er kåret: 

Årets første majoruke rundes av med at vinneren hopper ut i vannhinderet på det 18. hullet, Poppies Pond.

Det hele startet da Amy Alcott vant turneringen for andre gang i 1988, og reagerte med å spontant kaste seg ut i vannet med sin caddie. Det var derimot først etter at Donna Andrews hoppet i vannet i 1994 at det ble en årlig tradisjon.

Et av de mest minneverdige hoppene kom i 1998, da Pat Hurst hoppet slik at hun bare fikk vann opp til knærne. 

Årsak? Hun kunne ikke svømme!

Selv om Suzann Pettersen ennå har til gode å få æren av å hoppe ut i vannhinderet, har hun vært nære på flere ganger: Hun står med hele fire pallplasseringer i turneringen.

Den etterhvert berømte dammen fikk sitt navn i 2006, til ære for Terry Wilcox som var turneringssjef på Mission Hills fra 1994 til 2008. Wilcox ble kalt for «Poppie» av sine barnebarn.

Seiershoppet har blitt så viktig symbol for turneringen, at arrangøren nå bruker betydelige ressurser på å holde den presentabel: Frem til forrige helg var vannhinderet tømt for vann. Bunnen skrubbes ren, før den fylles opp igjen. 

Den nye badekåpen, prissatt til 7000 kroner. 

Det azurblåe vannet som rammer inn den siste greenen, er kanskje et enda sterkere symbol på hva som er i vente for vinneren, enn selve trofeet som står like bak den 18. green.

– Selv om du ikke ønsker, må du bare hoppe. Hvis ikke blir du dyttet ut. Det er virkelig en utrolig tradisjon, og noe jeg er glad for å ha kunnet ta del i, sa Kraft Nabisco-vinneren fra 2007, Morgan Pressel.

Det japanske flyselskapet All Nippon Airways (ANA) er turneringens nye hovedsponsor. I den anledning har det japanske selskapet Imabari Towel Japan sydd den nye badekåpen til vinneren, som er verdt cirka 7000 kroner.

Badekåpen, som vil bli plassert i et glassmonter ved den 18. green på søndag, er laget av de mest eksklusive og vannabsorberende materialer.

Se historien om «Poppie’s Pond» i videoen under: