Tutta gikk sin andre strake runde på en over par, og ligger helt nede på delt 36. plass før siste runde. Oslo-golferen kom godt i gang på moving day med to birdies på sine tre første hull, men som de andre dagene ble det også for mange bogeys.

Til slutt stod det solide fem birdies på scorekortet, men også seks bogeys. Tutta står med en seier og sjetteplass i de to siste utgavene av Evian Championship. Nå har hun hele 16 slag opp til lederen Mi Hyang Lee fra Sør-Korea. Lee har kun vunnet en gang på LPGA-touren tidligere, og jager sin første major.

Det er imidlertid ingen enkel oppgave hun har foran seg på Evian Les Bains søndag: Rett bak henne er hardtslående Lexi Thompson, etterfulgt av verdenstoer Lydia Ko og Morgan Pressel. Til tross for at hun er verdenstoer, står Lydia Ko i likhet med Hyang Lee uten majortriumfer.

Neste uke er det duket for Solheim Cup i Tyskland. En kuriositet fra lørdagens runde i Frankrike er at USAs kaptein Juli Inkster ligger på 21. plass – høyere plassert enn syv av spillerne hun skal lede i Solheim Cup.