Tiger Woods fyller 40 år i desember. Det blir mer og mer tydelig. Torsdag måtte han takke for seg etter 12 hull av åpningsrunden av Farmers Insurance Open på Torrey Pines- en bane han har vunnet åtte ganger på tidligere..

Setemusklene mine har låst seg. De er ikke «aktiverte», og smertene bærer over til korsryggen

Tiger Woods

Tiger begynte å skjære grimaser allerede etter fire hull, og slet tydelig med smerter i ryggen. Etter å ha slått utslaget på hull 3 på North Course, hans 12. hull for dagen, konkluderte han med at nok var nok og plukket opp ballen. Tiger slet med ryggen i hele fjorårssessongen, da han bare spilte syv turneringer.

Dette er tredje gang på ni turneringer Tiger trekker seg fra en turnering med skade. På 21 runder i fjor var han til sammen 26 over par.

Etter torsdagens runde skylte Tiger på morgentåken som utsatte starten hans med et par timer.

– Setemusklene mine har låst seg. De er ikke «aktiverte», og smertene bærer over til korsryggen, sa Tiger etter runden i følge golf.com.

– Det er frustrerende når det låser seg slik. Jeg var klar for start. Jeg hadde en god oppvarming. Så måtte jeg stå og vente og ble kald. Musklene ble stivere, og løste seg aldri opp. Gjennom runden ble de gradvis stivere.

Det har vært knyttet store forventninger til Tiger Woods før årets sesong med ny svingtrener Chris Como. Året kunne imidlertid ikke startet verre: På to turneringer står han nå med en misset cut og en WD (withdrawal journ. anm.)

Tiger gikk de 12 hullene han rakk å spille på tre over par. På motsatt ende av leaderboardet finner vi Nicolas Thompson, som leder på knallsterke syv under par.

Leaderboard