Etter en fargeløs andrerunde med 17 par og en birdie, ble det litt mer action for sarpingen på dag tre. Med fire bogeys, to birdies og en eagle ble det likevel en jevn runde på par til slutt, og dette var altså godt nok til å beholde plassen blant de 20 beste.

Før søndagens runde er hun bare to slag bak topp-10, og med formen Skarpnord har vist i det siste bør hun ha alle muligheter til å spille seg helt opp i toppen. Å ta igjen lederne som er åtte slag foran blir nok i det tøffeste laget, men det er uansett lov å håpe på en sterk runde avslutningsvis.

På Twitter har Marianne og flere av de andre spillerne uttrykt sin frustrasjon for sakte spill, som åpenbart har vært et problem i Australia denne uken. Med ekstrem varme, tøft baneoppsett og lange runder er det ingen tvil om at dette er en stor tålmodighetsprøve for spillerne.

Vi satser på at Skarpnord klarer å holde hodet kaldt under søndagens runde, som starter klokken 11.55 lokal tid for hennes del.

Caroline Martens stilte også til start i ukens turnering, men fikk ingen god LPGA-debut. Med runder på 77 og 79 endte hun på 10 over par og misset cuten med god margin.

Suzann Pettersen spiller ikke ukens LPGA-turnering i Australia, og har brukt de siste dagene på treningsfeltet sammen med Butch Harmon for å forberede seg til Honda LPGA Thailand neste uke. 

LET-debutanten Tonje Daffinrud har reist til New Zealand for å trene, og hennes neste turnering blir i Sydney på den australske LPGA-touren om en uke.

LEADERBOARD