Jordan Spieth begynner å vant til å lede på PGA Tour´en. 21-åringen har nærmest blitt et fast inventar på toppen av resultattavla, og nå leder han det mange anser som generalprøven til The Masters.

Nå har han vært i lederballen i sine tre siste turneringer, og seiler dermed opp som en av de største favorittene til å hente hjem den grønne jakka på Augusta National neste uke.

Med 14 under par leder han med ett slag på Scott Piercy, Johnson Wagner og Austin Cook. Sistnevnte har for øvrig ingen kategori på PGA Tour, men kom med i ukens turnering gjennom mandagskvalifiseringen.

Spieth gjorde seks birdies og en enslig bogey på lørdagens runde, og leverte en av de laveste scorene på den krevende Houston-banen.

– I dag var jeg mer komfortabel enn noensinne med å lede en turnering, og det føles naturligvis veldig bra. For hver gang du vinner her ute blir det lettere neste gang man er i samme posisjon, sa han til pgatour.com etter runden.

Mens Spieth spiller ukens turnering med The Masters i tankene, har Austin Cook andre drømmer i bakhodet denne uken. Med en god avslutning søndag kan han potensielt spille seg til en kategori på PGA Tour´en, så det er mye som står på spill på finaledagen.

Forrige ukes vinner Jimmy Walker sto opprinnelig på deltagerlisten til Shell Houston Open, men trakk seg i siste liten. Walker uttalte at seieren i San Antonio krevde mye energi, og at han heller ville bruke denne uken til å lade batteriene og forberede seg til The Masters.

Sammen med Spieth og noen få andre må han finne seg i å være blant de største favorittene på Augusta.

LEADERBOARD