Tutta har levert to 67-runder på rad i LPGA Volvik Championship. Dermed ligger hun 10 under par sammenlagt. Det gir delt andreplass sammen med australieren Minjee Lee, to slag bak lederen Sung Hyun Park fra Sør-Korea.

Tutta har rukket å gjøre 13 birdies på de to første runde, og ifølge nøkkelstatistikken på lpga.com har hun kombinert solid spill fra tee til green med god putting.

— Vanligvis spiller jeg bedre desto flere turneringer jeg spiller, men forrige uke var min første turnering etter en pause, sa Tutta etter runden.

— Spillet mitt er på vei til å bli bra. Jeg spiller god golf, slår mange gode putter, og jeg liker denne banen, sier Tutta, som sier det fortsatt er lang igjen til søndag:

— Vil du være rundt toppen, skal du spille mye god golf. De to første dagene har helt åpenbart vært en sterk start. Så nå får jeg se om jeg ikke kan avslutte med en god runde i morgen, og så avslutte med en god runde på søndag. Men også forsøke å ta ta én dag om gangen, sier Tutta.

Forrige uke tok Tutta sin andre topp-10-plassering på LPGA-touren denne sesongen. Hennes beste plassering så langt i år er tredjeplassen i majoren ANA Inspiration. Tutta har ikke vunnet en turnering siden sommeren 2015. Det er 43 turneringer siden hennes forrige seier. Hun har hatt 17 topp 10-plasseringer i mellomtiden.

Høydepunkter

Leaderboard LPGA Volvik Championship