Særegen stil på banen. Litt spesiell sving. Personlighet som mange mener at man elsker eller hater. Bryson DeChambeau er tatt golfverden med liten storm. Når han topper det med et nytenkende og langt fra tradisjonelt oppsett på køllene, får man begynnelsen på en kulthelt.

Single length jernkøller. Jern med samme skaftlengde i hele settet. Det er veldig langt fra alt du er vant til. Konseptet kan få et oppsving nå, avhengig av hvordan Brysons karriere utvikler seg. Denne uken stiller han for første gang til start som profesjonell. 

Det litt spesielle med avtalen med Cobra Puma, er at jernkøllene fremdeles er Edel. Dette lille, eksklusive merket er ikke noe vanlige golfere kjøper. Spørsmålet er om Cobra eller andre store produsenter tar sjansen på køller med samme skaftlengde.

Bortsett fra jern er bagen forholdsvis normal. Forholdsvis fordi spesifikasjonene er svært konkrete til hver enkelt kølle.

Driver – Cobra F6+ Pro.  7 grader loft. Oban Kiyoshi Tour Limited 70X skaft i 45 tommer lengde. Det spesielle – vekten i sålen er fjernet.

Fairwaywood – Cobra F6. Oban Kiyoshi Tour Limited 70X skaft i 43 tommer lengde. Det spesielle – 14.2 grader loft.

Driving iron – Cobra KING UI. 18.5 grader loft. Project X HZRDUS Black Hybrid 105X skaft.

Jern – Edel Prototype (3-P). KBS C-Taper Lite 115X skaft. Det spesielle – alle er 37.5 tommer. Og ja, han har veldig tykke grep i størrelsen Jumbo Max.

Wedger – Cobra King V Grind 50, 55 og 60 grader. Det spesielle – alle er 37.5 tommer.

Putteren er ikke nevnt i pressemeldingen, men vi vet at han bruker en Edel -The Brick. I tillegg kan vi nevne at hans utvalgte ballmerke er Bridgestone.

Litt artig er det at Cobra i pressemeldingen forklarer at F6+ er en driver med glimrende justeringsmuligheter, når deres nye stjerne har fjernet vekten. 

Bryson skal bruke Puma klær og sko, inkludert sin nå berømte Hogan Driver Cap.

Bryson DeChambeau Cobra Puma