(Pressemelding)

Callaway Fusion driver og fairwaywood tar i bruk avanserte materialer og grensesprengende konstruksjonsmetoder for å sette en ny standard innen tilgivende egenskaper og lengde for alle golfere.

Det nye Exo-Cage skjelettet sammen med bruk av karbon har gjort det mulig å omplassere 35.4 gram i hodet for å maksimere tilgivende egenskaper. Callaway har brukt karbon siden Big Bertha C4 i 2002. Utviklingen av nye karbontyper har tatt vektsparing til et nytt nivå. 50% av denne nye driveren består av triaxial karbon, men dette utgjør bare 11% av den totale vekten. Triaxial er 65% lettere enn titanium.

Sammen med den tiltalende nye hodefasongen, Speed Step teknologi og R-Moto Face teknologi får du en rask, aerodynamisk driver med 17% høyere MOI enn XR16.

Big Bertha Fusion driver er tilgjengelig i 9, 10.5 og 13.5HT loft. Køllen kan kjøpes i to skaftlengder. Skaftet på 44.5 tommer kombineres med et hode med 12 grams vekt i enden for mer kontroll og tettere spredning. Det lengre 45.5 tommer skaftet har 5 grams vekt for økt potensiell lengde på slagene.

Skaftene er 45/55 grams Recoil ES 440/450 og Diamana Red Board på 65 gram. Standardgrep er Golf Pride New Decade Platinum.

Sammen med driveren lanseres Fusion fairwaywood. Den er tilgjengelig i #3 (15 grader), #5 (18) og #7 (21) og bruker samme karbonteknologi i hodet.

Toppen av hodet er 78% lettere enn en topp laget av stål. Dette tillater strategisk plassering av vekt for å optimalisere tyngdepunkt, øke MOI og gi høyere ballbane med bedre tilgivende egenskaper. Fusion fairwaywood har også Next Gen Hyper Speed Face Cup teknologi som gir bedre ballhastighet og forbedrer lengden på slag utenfor senter.

Både Big Bertha Fusion driver og fairwaywood er tilgjengelig i butikker fra 30.september. Veiledende pris for driver er 4499,-. Fusion fairwaywood koster 2799,-.