Tirsdag kom nyheten om at Tiger Woods skal spille med Jason Day og Dustin Johnson i de to første rundene av ukens turnering, Farmers Insurance Open på Torrey Pines. Det er nok ikke tilfeldig at Tiger skal spille med to av utstyrsprodusenten TaylorMades to viktigste «poster boys». Nå blir nemlig også Tiger en del av TaylorMade-familien.

Tiger skal spille med TaylorMade-driver, fairway-wooder, jern og wedger. Hans trofaste Scotty Cameron-putter, som han har vunnet 13 av sine 14 majors med, forblir imidlertid i bagen.

– Gjennom hele karrieren har jeg alltid vært nitid med tanke på utstyret jeg bruker. Etter flere måneder med testing og alle merker å velge mellom, falt valget klart på TaylorMade, sier Tiger i en pressemelding.

Det er foreløpig uvisst hvilke spesifikke modeller av hver kølle Tiger kommer til å bruke, men Tiger er allerede dypt involvert i utviklingen av en helt ny type jernkølle. I pressemeldingen TaylorMade sendte ut kort tid etter pressekonferansen, står Tiger og slår med den nye M2-driveren.

(Les også: Dette er TaylorMades nye M-familie)

Dette er faktisk ikke første gang i karrieren Tiger bruker TaylorMade-køller: Han hadde deres wooder og driver i bagen da han vant verdens største amatørturnering, U.S. Amateur i 1994 og 1995.