Bortsett fra de daglige treningsøktene, er det i grunn ikke så veldig mye som foregår her borte akkurat nå. Jeg syns oppholdet mellom første og andre steg har virket fryktelig langt, og egentlig skulle jeg ønske at vi bare satt i gang så fort som mulig. Nå er det imidlertid bare en drøy uke igjen til vi starter, og jeg er så forberedt som det går an å bli.

Å spå hvordan man kommer til å spille er selvfølgelig umulig, men treningsmessig har jeg i alle fall gjort en bra jobb. I forrige uke tilbragte jeg tre dager på TPC Craig Ranch, hvor steg to skal spilles, så jeg har god kontroll på hva som venter meg. Texas i november innebærer som regel kalde morgener og mye vind, men dette blir heldigvis likt for alle som skal spille.

Første runde av turneringen starter tirsdag neste uke, men planen er å trene på Craig Ranch fra og med fredag. Banen kjenner jeg godt til fra før av, så tanken med dette er å bli mest mulig komfortabel med greenene og forholdene for øvrig.

Innen den tid skal jeg imidlertid til Waco for å se nok en match i amerikansk fotball. Baylor er ubeseiret så langt i år, og på torsdag får bjørnene besøk av en ”stormakt” i University of Oklahoma. Kampen er utsolgt, og med over 50 000 fans på tribunen føler jeg meg rimelig trygg på at det blir bra trøkk.

Bra trøkk blir det nok også på Marienlyst Stadion i Drammen på søndag. Jeg hadde selvfølgelig håpet på at den feite dama skulle få muligheten til å synge triumferende allerede forrige uke, men slik ble det altså ikke. På tross av gullnerver tror jeg imidlertid Godset blir tøffe å slå på hjemmebane denne helga, selv for et sterkt Haugesund-lag med ”bonustilbud” fra Rosenborg i ryggen . . .

Det endelige startfeltet for andre steg av Q School har ikke blitt offentliggjort enda, men all informasjon om banen jeg skal spille på vil nok dukke opp her ganske snart: https://pgatq.bluegolf.com/bluegolf/pgatq13/event/pgatq1327/index.htm

Hvor mange som avanserer blir ikke bestemt før turneringen har startet, og med det nye Q School-formatet er jeg ærlig talt ikke helt sikker på hvordan dette vil fungere. I fjor var det 19 spillere som gikk videre fra Craig Ranch, men dette kan selvfølgelig være annerledes i år. For å gå videre må man spille fire bunnsolide runder uansett, så jeg tenker ikke så veldig mye på akkurat dette.

Nå har jeg i grunn ikke så mye mer å melde, men planen er å skrive som vanlig igjen neste mandag – forhåpentligvis i gullrus. Heia Godset!