I tillegg ble det lagt frem en skisse av hvordan turneringssesongen 2014 vil se ut, og hvordan ting vil arte seg for de forskjellige spillerne.

Når jule- og nyttårsfeiringen er unnagjort her hjemme, bærer det til samling i Orlando i januar. Her skal vi henge oss på Tutta i noen dager, og det blir selvfølgelig spennende å få et lite innblikk i hennes liv der borte. Jeg regner med at denne samlingen vil bestå av lange dager med golf og fysisk trening, så dette ser jeg naturligvis veldig frem til!

Etter denne samlingen er det flere av oss som planlegger å bli værende i USA en stund for å trene. Golfmessig er det lite som foregår i disse trakter på denne tiden av året, så da passer det jo bedre å tilbringe tiden i godt vær med grønt gress under beina.

Det satses nok en gang på Challenge Tour i Norge i 2014, og dette åpner igjen opp for wild cards til en del nordmenn. Terminlista til Challenge Tour´en er ikke helt fastsatt enda, men det ser altså ut til at jeg får spille noen turneringer der. Jeg skaffet meg en liten kategori på CT i 2013, men det er foreløpig tvilsomt om den vil gi meg innpass i noen turneringer utover NGF´s wild cards.

De ukene hvor jeg ikke spiller på CT, regner med at jeg spiller i mindre turneringer hvor enn jeg måtte befinne meg. Ecco Tour og Nordea Tour er gode alternativer, i tillegg til at jeg sikkert vil spille noen minitourer når jeg oppholder meg i USA.

Å legge noen ordentlig plan er selvfølgelig vanskelig før terminlistene har blitt fastsatt, men jeg begynner i alle fall å se konturene av en plan.
Nå er det imidlertid samlingen i Orlando som gjelder i første rekke, så får jeg nesten bare ta det litt som det kommer derfra . . . Innen den tid blir det nok en del økter på både Imjelt og Toppgolf, men her er det stort sett bare putting som står på programmet for min del.

Stort mer har jeg egentlig ikke å melde, så da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god jul! Selv skal jeg starte julaften med en liten bandymatch på morgenkvisten.

Jeg er tilbake her på norskgolf.no snart!

Joakim