Som alltid stilte jeg velvillig opp med både håp og planer om å vinne, men dessverre maktet jeg ikke å fortsette den positive trenden med sterke resultater. Med en driver som sjeldent gikk dit jeg ville måtte jeg til stadighet manøvrere den hvite kula både over, under og rundt diverse trær og hindringer.

I tillegg til mine hyppige jungelbesøk, var min kjære Ping-putter i dårlig humør, og dermed til liten hjelp i desperate forsøk på plastre sammen en score. Kort oppsummert fikk jeg ingenting til å flyte slik jeg ville, og da sier det seg egentlig selv at det var vanskelig å hevde seg.

Alt i alt var jeg for dårlig på det meste, men det nytter ikke å grave seg altfor langt ned over et dårlig enkeltresultat. Selv om spillet virket helt mørkt var jeg tross alt ikke mer enn 3 over par på 54 hull, så mitt laveste nivå ser i alle fall ut til å være på bedringens vei.

Mitt høstsemester har vært av det fremgangsrike slaget på veldig mange måter, og jeg ser positivt frem imot golfsesongen 2012.

Akkurat nå nyter jeg imidlertid en periode med roligere dager og mer tid til å gjøre ting på egne premisser. Siden turneringens slutt forrige uke har jeg latt golfkøllene være helt i fred, men jeg tror neppe jeg makter å holde meg unna golfbanen så veldig mye lenger.

Etter den skuffende sesongavslutningen har jeg mange ting jeg må forbedre, og siden vi starter for fullt igjen allerede  i februar har jeg i realiteten ikke så altfor god tid.

Intensiviteten på lagets fysiske treningsøkter har allerede blitt hevet betraktelig, og for enkelte opplevdes dette såpass krevende at oppkast viste seg nødvendig. Nå som tiden tillater det har jeg også begynt å kjøre hardere på egenhånd, og regner i grunn med å se fremgang ganske raskt.

Både styrke og bevegelighet skal forbedres en hel del, og planen er å starte neste sesong med en kropp som er klar til dyst!

På verdensrankingen for amatører har jeg nå rykket opp til en hyggelig 41. plass, og foreløpig er dette personlig rekord for min del. Selv om denne rankingen ikke betyr så mye utover prestisje og målbar fremgang er det uansett moro å følge med. For spesielt interesserte finnes den komplette lista her: https://www.randa.org/en/wagr.aspx

Rent bortsett fra mine egne sportslige anliggender, er det kanskje verdt å nevne at jeg fikk muligheten til å besøke den storslåtte Dallas Cowboys Stadium foregående søndag. Med fyrverkeri, flammer og fancy cheerleaders var dette en utrolig underholdende opplevelse, som i grunn minte mer om et stort show enn en enkelt kamp i NFL.

Den nye Cowboys Stadium er muligens et av de mest imponerende byggverk jeg har sett, med en maksimum kapasitet på 110 000 tilskuere. ”Everything is bigger in Texas” er et ordtak som virkelig gjør seg gjeldende i denne sammenheng, da verdens største storskjerm gir upåklagelig overblikk uansett hvor man måtte befinne seg.

Med sine 46 meter i bredden og 22 i høyden tar denne ubeskjedne skjermen mer oppmerksomhet enn spillet i seg selv, og nok en gang må jeg simpelthen bøye meg i støvet over amerikanernes evne til å skape ”hype” rundt idrettsarrangementer.

Baylor Footballs kamp kvelden før ble rimelig blek i forhold til denne storslåtte forestillingen i Dallas, men jeg syns fortsatt 50 000 tilskuere er mer enn akseptabelt for et universitet med 14 00 studenter. Bjørnene er fortsatt ubeseiret på hjemmebane denne sesongen, og dette har naturligvis en direkte innvirkning på stemningen på og rundt skolens campus.

På det personlige plan blir jeg fortsatt grillet for mine kontinuerlige utfarter til diverse tider, uten at jeg er nevneverdig brydd av akkurat det. Nå som vi faktisk har muligheten til å disponere vår egen fritid akter jeg å unytte dette, på tross av knallhard kritikk fra majoriteten av mine lagkamerater.

På uforklarlig vis har jeg prestert å lure et vakkert og fremgangsrikt kvinnemenneske til å tro at jeg er en ålreit fyr som er verdt å spare på. Hvordan dette gikk til vet ingen, inkludert meg selv, men med tanke på at både matlaging og klesvask inngår i avtalen, har jeg ingen planer om å klage med det første.

Nøyaktig hvor lenge denne ordningen vil vare er foreløpig uvisst, så det gjelder å utnytte den til fulle så lenge som mulig…

Det var ukens oppdatering på hva som skjer i min lille verden, håper dere alle holder varmen i november-Norge!