spacer.gifPersonlig synes jeg at det er mye positivt å ta med seg fra de foregående ukene, til tross for at de store resultatene dessverre har uteblitt.

Selv om nærspillet mitt ikke har vært helt godt nok til å få satt sammen noen skikkelig lave runder, så ser jeg stadig at jeg glimter til med tidvis ordentlig bra golf.

Dette gir meg en bekreftelse på at ting utvikler seg i riktig retning, og at det forhåpentlig vis ikke er lenge til jeg får satt sammen alle brikkene i dette komplekse puslespillet…

Er det et ord som går igjen om man leser golfbøker eller ser på intervjuer av de beste spillerne, så er det ordet «tålmodighet».

Profesjonell golf handler i stor grad om å finne det man tror på, jobbe på, og være tålmodig nok til å la resultatene komme.

I motsetning til mange andre idretter, så ser man gjerne ingen direkte korrelasjon mellom antall treningstimer og umiddelbare resultater i golf.

Setter man for eksempel av en time til jogging annenvher dag i en måned, kan man regne med at resultatet blir at man kommer i bedre form.

I golf derimot, så kan den enkelte tilbringe mange dager på treningsfeltet uten noen garanti for kortsiktig suksess.

Dette gjør naturligvis ikke viktigheten av treningen noe mindre. På ingen måte.

Det krever bare at man som golfspiller bør ha en enestående evne til å forbli tålmodig, spesielt i de periodene man føler at man ikke får de resultatene man fortjener.

Jeg, som helst vil ha fisk før jeg har rukket å kaste ut sluken, er fullstending klar over at dette er en egenskap som kan forbedres.

Så gjenstår det bare å se om det blir litt skikkelig fart på golfen etterhvert!

Vi snakkes.

Anders