Til tross for at vi spillerne i «Team Norway» som regel er spredd overalt på kloden, lyktes Øyvind (Rojahn) i alle fall denne gangen med å samle majoriteten av oss til denne trenings-samlingen.

Alle er her hovedsakelig for å trene og bli bedre i golf, og med forholdene lagt godt til rette til oss er det i grunn mest opp til oss selv å putte inn arbeidet.

Samtidig som vi har fri tilgang til et fint treningsanlegg, har vi også med oss et utrolig dyktig støtteapparat som skal hjelpe oss til å bli enda mer komplette golfspillere. Denne gruppen mennesker består av svingtrenere, en fysisk trener, mental trener, og mediaeksperter, så nå blir vi nok enda mer profesjonelle på flere plan!

En annen ting som jeg synes har vært veldig kult så langt på denne samlingen, er egentlig bare å få muligheten til å bli bedre kjent med de spillerne i «Team Norway» som jeg ikke allerede kjenner så godt.

Som «rookie» i NGFs proffsatsningslag, er det noen av spillerne jeg bare så vidt hadde møtt tidligere, men etter flere dager her nede føler jeg at jeg begynner å kjenne flere og flere av Norges hardtarbeidende profesjonelle golfspillere!

Selv om golf er en individuell idrett og hver enkelt spiller står til ansvar for egne resultater, er det inspirerende å kunne trene litt sammen med andre fra tid til annen.

Da har man muligheten til å utveksle erfaringer og lære hverandre forskjellige slag, noe i alle fall jeg har dratt mye nytte av allerede!

Norge har ikke så mange profesjonelle golfere pr i dag, men hvis de som allerede finnes kan samarbeide litt og dermed bidra til å heve nivået ytterligere, skal vi nok ikke se bort ifra at vi kan hevde oss enda bedre i nær fremtid.

Nå er det kveld her på Arcos, og etter enda en lang dag med golf og fysisk trening er jeg på vei til å finne sengeplassen min.

Den er forøvrig lokalisert på det øverste nivået av køyesengen jeg deler med den brautende bergenseren Knut Børsheim, men tross hans endeløse vrøvl om hvorfor han er uslåelig i nærspills-konkurranser, skal jeg nok klare å sovne igjen i kveld også!

God natt.