I motsetning til forrige turnering på Challenge Touren, hvor jeg reiste mutters alene, skal det bli hyggelig med litt selskap denne gangen. Når man er helt alene ute på turnering blir det gjerne en del dødtid, men om han har med seg noen lagkamerater går gjerne dagene unna litt raskere.

Så fort vi er ferdige å spille i Østerrike, bærer det rett videre til Tsjekkia for en ny turnering. Fra Tsjekkia reiser vi deretter direkte til La Gomera for å prøve lykken i den spanske sommersola. Det skal bli deilig å spille tre uker på rad nå, og jeg håper selvfølgelig at vi kliner til med noen hyggelige resultater under denne lille Europa-vandringen.

Bortsett fra en kvalifiseringsturnering til Nordea Masters, har jeg ikke konkurrert siden forrige turnering på Challenge Tour. Kvalet til Skandinavias største golfturnering gikk for øvrig ganske bra rent spillemessig, men dessverre ble det et par slag for mye til å ta ett av de tre wildcardene.

Det har imidlertid blitt en del golfrunder her hjemme, og jeg synes i grunn at spillet føles ganske bra. I forrige uke var jeg blant annet på Miklagard og spilte en runde sammen med Engell, Henrik Bjørnstad og Christian Aronsen. Her spilte vi bestballmatch, ”Ung vs. Gammel” og det var til slutt ungdommen som stakk av med seieren.

Jeg klokket i tillegg inn en bogeyfri 69-runde, så om ikke annet var dette en fin bekreftelse på at jeg har god golf i kroppen nå som vi reiser ut på tur. Miklagard hadde som vanlig flotte forhold, så det blir nok ganske strøkent når vi skal spille Challenge Tour der senere i år!

Ellers var det veldig hyggelig å ha med Henrik, for selv om han ikke spiller så mye lenger, er det ingen tvil om at det fortsatt er mye god golf i den mannen. Jeg har etter hvert sett og spilt med mange gode spillere, men Henrik slår faktisk en del slag som det kun er et fåtall spillere i verden som kan varte opp med. Vi er heldige som har en slik kunnskapsbank til disposisjon, og det er selvfølgelig veldig nyttig for oss at Henrik stiller opp og deler sine erfaringer.

Midt oppi treningen og reiseplanleggingen, bruker jeg også store deler av min tid på å jobbe med veldedighetsturneringen jeg skal ha i august. Å arrangere slike ting krever mer tid og arbeid enn man kanskje skulle tro, men det er samtidig veldig givende å vite at man utgjør en forskjell for andre.

Det meste begynner å komme i orden nå, og jeg gleder meg veldig til denne utradisjonelle og givende dagen på golfbanen.  Det er kun plass til 22 lag i startfeltet, så for de som allerede vet at de er interessert i å delta, er det bare å sende en mail til post@joakimmikkelsen.com så svarer jeg gledelig på eventuelle spørsmål som måtte dukke opp.

Vi har en del påmeldte lag allerede, og jeg har en følelse av at vi kan gå tom for plass ganske raskt. Så her er det med andre ikke noe rom for å nøle! Norges artigste golfturnering hvor alle inntekter går til en svært god sak – det bør jo være interessant for de fleste!

Nå må jeg nesten komme meg på Flytoget, men jeg er tilbake her på bloggen igjen neste mandag. Om det er noen som skulle være interessert i oppdateringer utover dette, er jeg en relativt ivrig kar på Twitter: @j_mikkelsen.
(https://twitter.com/j_mikkelsen)

Vi hørs!