TaylorMade RSI TP UDI

Dette lukter litt ‘rebadging’, som det heter på engelsk. Man tar den utgående modellen, og putter på ny logo. Nå er det litt mer på gang med RSI TP UDI i forhold til fjorårets TP UDI.

Den har Inverted Cone Technology skjult bak slagflaten. Med dette får du høyere ballhastighet og køllen blir litt mer tilgivende. I år kommer den også etter ryktene i 1-5 jern. Litt nytt er det altså på gang, og vi skal ikke klage på at selskapene holder på produkter som fungerer bra. Noen RSI TP UDI ikke har er kanaler langs slagflaten, slike som jernene deres har. Litt overraskende.

TaylorMade RSI TP UDI

Under Armour Drive One

Spieth-skoen. Det er alt vi trenger å si. Skoens egentlige navn er Under Armour Drive One. Den kom for salg denne uken – og ble utsolgt denne uken. På eBay kan du skaffe deg et par, hvis du er villig til å betale rundt 3-3500,- inkludert avgifter. Og da uten å prøve om skoen passer, uten mulighet til å returnere og bytte.

Om skoen kommer for salg i Norge i 2015 er usikkert. Du får høre det her hvis det skjer.

Under Armour Drive One

Adidas Azalea

Sent men godt – dette er Adidas Azalea. Livsstilskolleksjoner er populært i golf nå. Dette er midt i blinken der, og med en ikke så veldig liten honnør til Augusta og Masters.

Adams Azalea

Adams Blue

Vi vet svært lite om planene for Adams i Norge. Faktisk ingenting, for å være helt ærlig. Men vi vet litt om TaylorMades planer for selskapet. ‘Casual golf’ er målet. De som spiller for å ha det gøy. Ikke bruke alle reglene. Ikke tenke handicap. Bare kose seg med golf. I USA spiller svært mange uten å noen gang registrere handicap. Denne gruppen kan vokse betraktelig i tiden som kommer. Kanskje må den også det for at golfsporten skal vokse. Avslappet golf blir inngangsporten uten press. Kanskje får vi også se TaylorMades ulovlige køller med Adamslogo?

Vi liker videoene deres. Gary McCord er en type, men han har noe i seg som passer veldig bra til dette formålet.