Imponerende fjerdeplass på Bertheussen

Elias Bertheussen kom på en meget sterk fjerdeplass i Bravo Tours Open på den danske Ecco-touren.

Plasseringen er årets nest beste for Bertheussen på Ecco Tour, etter hans tredjeplass på Mørk Masters i Norge i starten av juli. 20-åringen plasserte seg på åttendeplass etter første runde på Nivå GK denne uken, og har siden bare klatret opp leaderboardet med sitt solide spill. Torsdag klatret han til en femteplass, og under fredagens tredje og avsluttende runde fortsatte han å avansere opp resultatlisten

Bertheussen fullførte med sin andre 67-runde på rad, og endte dermed ti under par totalt for turneringen. Hans fem birdies, ene bogey og 12 par gjør at delte fjerdeplassen med svenske Joakim Rask. Marginen opp til vinneren ble til slutt på fem slag.

Det var til slutt 22 år gamle Jens Dantorp fra Sverige som stod på toppen av pallen. Etter å ha gått på utrolige 59 slag torsdag nøyde han seg med en 66-runde fredag. Det var nok til å sikre seieren med to slag foran danske Morten Ørum Madsen.

Christian Aronsen, Øystein Engevik og Henrik Kokkim har også vært i aksjon i Danmark denne uken, men alle misset dessverre cuten.

22.- 24. september slår Ecco Tour i gang igjen. Da på Mariager Fjord Golfklub, i Golf Experten Open.

Fra runde 2: Bertheussen fortsetter å imponere