At Halvorsen har lave runder i seg vet alle som har fulgt med 23-åringen en stund. Og den norske proffen viste at han har skumle hensikter denne sesongen under Estrella del Mar Open i Mexico.

Vestfoldingen rullet i hele 26 birder over de fire rundene, og sparte det beste til slutt. Torsdagens 68-runde ble fulgt opp av 69 på fredag, før Halvorsen virkelig klinte inn gasspedalen i helgen. 66 slag på lørdag, før pynten på kaka kom med en imponerende 65-runde på søndagen.

Imponerende scoring til tross var det faktisk andre som gikk enda lavere i Mexico, der seirende Alexandre Rocha avsluttet med banerekord på 62 slag og -29 totalt for turneringen. 

Jakten på Korn Ferry Tour

Andreas Halvorsen endte på en sterk 11. plass, og har med det fått en solid start på sesongen der målet er å spille seg opp på Korn Ferry Tour. 

De fem beste sammenlagt på PGA Latinoamerica etter sesongen sikrer seg spillerettigheter på PGA Tourens nest høyeste nivå. 

PGA Latinoamerica har gått over til det samme poengsystemet som brukes på PGA Tour og Korn Ferry Tour denne sesongen. Rocha henter inn 500 poeng for seieren, Halvorsen får 63 poeng for innsatsen i Mexico i tillegg til 3850 amerikanske dollar. 

Forrige sesong endte Halvorsen på niendeplass sammenlagt, etter å ha delt andreplass én og vært innenfor topp ti tre ganger. 

LEADERBOARD