– Jeg blir irritert over forskjellsbehandlingen. Det er spesielt at de lar alle andre stå utenfor, sier golfpresidenten til VG, etter at Ingrid Hjelmeseth ble kåret til årets beste fotballspiller foran 1,2 millioner TV-seere.

 

Andreassen skrev et leserinnlegg til VG etter sendingen, der han uttrykte sin irritasjon.

 

– Hvis dette er greit, vil jeg tro det også er mange andre forbund som kan tenke seg å dele ut priser på Idrettsgallaen. Og da blir det en lang lørdag, sier Andreassen.

 

VG har i sin omtale av saken stilt leserne spørsmålet om det er riktig at fotballforbundet får dele ut Gullballen under Idrettsgallaen. Av de snaue 10 000 som har stemt, har foreløpig 53 prosent av respondentene sagt seg enig i Andreassen.

 

Konfrontert med Andreassens uttalelser om forskjellsbehandling, svarer lederen i styringsgruppen for Idrettsgallaen, Ivar Ragne Jenssen til VG:

 

– Jeg har ikke lyst til å svare på det. Men det sier seg selv at vi ikke kan ta inn priser fra alle særforbund. Så lange helger har vi ikke. Men vi tar i mot alle forslag vi, og er inne to-tre ganger før gallaen på generalsekretærens forum i idrettsforbundet og oppfordrer alle til å komme med innspill.

 

Enig eller uenig med golfpresidenten? Bruk kommentarfeltet under.

 

Les også: – Dette veier tyngre enn mange av pokalene på min hylle!