Sergio Garcia har mange fans verden over, og mange har kost seg over å se at den karismatiske spanjolen virkelig har begynt å finne tilbake til god, gammel form. I helgen var han like ved å vinne BMW International Open i München, men han kom til kort mot landsmannen Pabla Larrazabal i omspillet søndag ettermiddag.

Omspillet varte over fem hull, men da begge hadde eagleputter på det attende hullet, strøk Garcias putt hullkanten og fortsatte å rulle et par meter til. Returen misset han, men det gjorde ikke Larrazabal, som dermed tok sin andre seier på Europatouren. Hans første kom i 2008.

Garcia er antakelig godt fornøyd med helgen likevel, selv om han tidlig på søndagens runde så ut til å stikke av fra startfeltet, blant annet etter to eagler. Men på back nine pådro han tre bogeys på rad, og det måtte en birdie til på det siste hullet for å sikre omspill.

En trøst for Garcia er at andreplassen er nok til å sikre ham en plass i startfeltet til British Open.

– Pablo og jeg spilte god golf i omspillet, og det var synd at en av oss måtte tape. Men sjuendeplass i US Open og andreplass nå viser at spillet mitt begynner å komme, sa Garcia etterpå.

For Larrazabal var det en emosjonell seier.

– I forrige uke mistet vi bestefaren min, familiens kaptein, og denne seieren er til ham. Og å få lov til å slå en av mine helter da jeg vokste opp, er simpelthen en drøm. Veldig emosjonelt, sa Larrazabal.

Scott Jamieson, Mark Foster, Retief Goosen, George Coetzee og Joost Luiten delte tredjeplassen, to slag etter spanjolene.

Kilde: Golf365.com/Associated Press