Bradleys runde inneholdt fire birdies og tre bogeys, og gir ham en ledelse på tre slag på Tom Gillis og Bae Sang-moon før «moving day» i HP Byron Nelson Championship lørdag. Selv om runden hans var ni slag dårligere enn åpningen, var han likevel godt fornøyd med hvordan han kom seg rundt.

 

– Jeg er nesten mer stolt av dagens runde enn i går, fordi jeg følte meg aldri komfortabel der ute i dag. Jeg vet ikke nøyaktig hva det var, jeg var bare ukomfortabel. Men jeg klarte å roe meg ned og slå noen virkelig bra slag.

 

– Det var varmt, det blåste en del – det var vanskelig der ute. Det var en tøff runde mentalt, og en opplevelse jeg aldri har kjent maken til. Jeg er veldig fornøyd med spillet, sier Bradley til pgatour.com og fortsetter:

 

– Jeg gir meg selv mange gode birdiemuligheter. Alle puttene ruller på min tenkte linke, og det er et godt tegn før helgen. Jeg gleder meg. Jeg elsker denne banen, og er fokusert på å vinne denne turneringen. Jeg har et ypperlig utgangspunkt, og jeg har klart det før på denne banen, sier den 26 år gamle amerikaneren som vant turneringen i 2011.