Ett dårlig slag. Det vil si – det var egentlig to, siden det første utslaget på hull nummer ni endte på et uspillbart sted. Men det andre endte også ute i bushen, men istedenfor å slå slag nummer fem fra tee, valgte Na å spille på ballen der den lå. Og det skulle han aldri ha gjort.

For han hakket seg hit og dit, og kom seg nesten aldri ut. Og ballen kom seg ikke i hullet før Na hadde brukt 16 slag. På et par 4-hull.

Rekorden har John Daly. Han brukte 18 slag på en Bay Hill Invitational-runde i 1998.

Etterpå var ikke Na noen nedbrutt mann, nesten tvert imot.

– Jeg føler at jeg spiller ganske bra, og det var det ene slaget som begynte alt dette. Det var ett dårlig hull, og det er det som er så vilt med dette spillet. Ett dårlig hull kan faktisk sende deg ut av turneringen. Og det var det som skjedde med meg, sa han.

Hadde han gjort par på hull ni, hadde han vært fire under og ett slag etter ledelsen. Han endte til slutt på 80 slag, etter at han gjorde tre birdies på resten av runden.

Ledelsen etter første dag består av Stewart Cink og J.J Henry, som begge er fem under par. Adam Scott, som gjorde det så bra i Masters (ble nummer to), ligger slaget etter. Det samme gjør Charley Hoffman, Jhonattan Vegas, Vaughn Taylor og Kevin Chappell.

Kilde: pgatour.com