Norsk Golf omtalte nylig en artikkel som stod på trykk i Asker og Bærums lokalavis Budstikka fredag 16. januar. Der stusset Westrup over logikken til den offisielle verdensrankingen.
 

«Jeg vet ikke hvorfor jeg er der (643 på verdensrankingen journ. anm) . I fjor var jeg rangert som nummer 350. Nå er Tonje Daffinrud foran meg, selv om hun kun har spilt i Europa. Det burde ikke være sånn» uttalte Westrup.
 

Tonje Daffinrud ønsket ikke å kommentere uttalelsen nærmere, og sa til Norsk Golf at hun ønsket den ekstra konkurransen om en plass i Norges OL-tropp velkommen.
 

I helgen fortalte Westrup til Norsk Golf at hun ble feilsitert i Budstikka.
 

– Jeg nevnte aldri hennes navn til avisen. Det var noe de la til selv. Jeg vet at alle de norske er veldig gode spillere, og jeg ville absolutt ikke sammenligne oss. Jeg sa bare at jeg ikke visste hvorfor jeg var så langt bak (på rankingen). Jeg jobber hardt for å nå mine mål, og det vet jeg at de andre gjør også, hevdet hun til Norsk Golf.

Sportsleder i Budstikka, André Strømnes sier til Norsk Golf at navnet til Daffinrud står skrevet sort på hvitt i Budstikka-journalistens notatblokk som ble brukt under intervjuet.

– Vår reporter er soleklar på at han har gjengitt hennes uttalelser helt korrekt. Jeg har sett notatene hans, og navnet Daffinrud står skrevet i notatblokka. Vi er helt klare på at Westrup sine uttalelser er riktig gjengitt, sier Strømnes til Norsk Golf.

Westrup, som nå blir norsk statsborger, er den eneste norske spilleren sammen med Suzann Pettersen med LPGA Tour-kategori i 2015. Hun har likevel både Marianne Skarpnord, Caroline Martens, Tonje Daffinrud, Marita Engzelius og Rachel Raastad over seg på verdensrankingen.

Kvinnenes offisielle verdensranking, Rolex Ranking beregnes ut fra resultater de to siste årene, der nye turneringer teller mer på totalpoengene enn eldre turneringer.