Det forteller han i et intervju med Telemarksavisa onsdag. 

– Jeg har aldri vært så gira på å komme meg ut på golfbanen som i tiden etter oppholdet på Farmen. Realitydeltakelsen ga meg rett og slett et puff med tanke på videre satsing. Det er kanskje ikke så rart ettersom jeg spikket meg pinner, og spilte golf med kongler inne på Farmen, forteller 21-åringen som til daglig representerer Norsjø Golfklubb til TA.no.

Nå gjør Bergan de siste forberedelsene før årets første Norgescup på Solastranden Golfklubb.  

Sesongstarten i Norgescup spilles fra 8.-9. mai, og er den første av totalt totalt syv turneringer, som blant annet inkluderer Norgesmesterskapet på Bjaavann, før det skal spilles finale på Drøbak. Norgescup er det øverste turneringsnivået i Norge for mannlige og kvinnelige elitespillere.

Bergan har tidligere studert ved Baylor University i Texas hvor han representerte skolelagets «Baylor Bears», sammen med bl.a. Joakim Mikkelsen. I fjor vår kuttet ut han ut universitetsspill for å bli proff, og ble med det Telemarks første golfproff. Farmen-deltagelse i fjor høst gikk ut over golfen, men nå har han klar til å satse igjen.

–  Det er en litt annen form for satsing. Jeg bygger det opp rundt skolegangen i Oslo, og ikke omvendt. Det vil si at jeg starter dagen med skole, og spiller golf på ettermiddagen hvis det er tid. Før var det motsatt, forteller han til avisen.

Flere kjente navn står påmeldt til Norgescup 1 på Solastranden, blant annet 16 år gamle Kristoffer Ventura (Moss & Rygge GK) som for en drøy uke siden vant det franske åpne mesterskapet for juniorer.

Deltagerliste finner du her.