Tønsberg-jenta endte tre over par sammenlagt, etter en sisterunde på en over par. Det var åtte slag bak vinneren Dana Finkelstein.

 

Daffinrud har gjort det til vane å være lagets best plasserte spiller, og helgens turnering var intet unntak. Nærmest av hennes lagvenninner var Elyse Smidinger som endte ni over par.

 

– Jeg misset noen muligheter der ute, men er fornøyd med hvordan jeg kjempet i dag. Jeg hadde en tøff start og var tre over par etter to hull, men er fornøyd med hvordan jeg holdt meg rolig og kom meg tilbake på en over par, skrev Daffinrud på sin Facebook-profil mandag.

 

Daffinruds norske lagvenninne, Mariell Bruun fikk det aldri til å stemme i California i helgen, og måtte ta til takke med en delt 70. plass (79-84), med bare fem navn bak seg på leaderboardet.

 

Daffinrud & co. skal i gang igjen allerede neste uke, når de reiser til New Orleans for å delta i All State Sugar Bowl Invitational.

 

Tonje Daffinrud har bare fire måneder igjen av det som til nå har vært en suksessfull collegekarriere. Hun er Norges desidert høyest rankede collegespiller oppe på 31. plass på den nasjonale collegerankingen.

 

Med sin 61. plass er hun også den eneste norske spilleren – uansett kjønn – inne blant topp-100 på verdensrankingen for amatører.

 

Resultater

 

Delt 8. plass ble det også på Wayland Baptists Anders Ellingsberg denne uken i Claude Jacobs Invitational. Med seks over par endte han 11 slag bak vinneren.

 

Lasse Gerhardsen (Johnson & Wales), som i fjor var en del av det norske amatørlandslagets EM-tropp i Danmark, endte på 25. plass med 12 over par.

 

Resultater