Daffinrud avsluttet turneringen med en sterk 69-runde (-3) i WAC Women’s Golf Championship, som tok henne til syv under par for turneringen. Dermed var hun en av bare to spillere i feltet som avsluttet under par.

 

– Det føles fantastisk. Jeg har hatt det gøy hele uken, og spillet føles virkelig solid, sa hovedpersonen selv til denverpioneers.com etter runden. Se videointervju nederst i artikkelen.

 

Daffinrud startet dagen i ledelse, og hadde stålkontroll da hun marsjerte inn til sin andre individuelle collegeseier. Tønsberg-jenta har hatt en sterk sesong for Denver, hvor hun har bevist at hun er lagets viktigste spiller. Dette var hennes sjette topp 10-plassering for sesongen.

 

Prestasjonene har blitt lagt merke til utenfor Denver, og onsdag ble hun også hedret med utmerkelsen «Årets spiller» i Western Athletic Conference. 

 

Daffinruds prestasjon i Arizona sikret også seier for Denvers «Pionerer» i lagkonkurransen. Denver vant med solide 12 slag, og kunne juble for deres 10. (!) strake seier i turneringen.

 

Også Nicoline Skaug vartet opp med seier på college denne uken. East Carolina-spilleren leverte runder på 70, 75 og 75 slag, og vant til slutt i omspill for å ta sin første collegetittel i 2013 C-USA Women’s Championship. Førsteåringen ledet samtidig laget sitt til andreplass i lagkonkurransen.

 

Norsk Golf gratulerer med prestasjonene!

 

Intervju med Tonje Daffinrud