(Pressemelding)


Golfexperten og Fornebu Indoor Golf Center ønsker deg velkommen til årets golfmesse.

Messen er fra fredag 2. til søndag 4. mars. Messetidene er 12-18 fredag, 09-16 lørdag og søndag. Senteret er ellers åpent til vanlige åpningstider for de av dere som kun ønsker å trene.

Under årets messe vil alle våre utstyrsleverandører være tilstede. Du kan teste alt det nye utstyret for 2012, og du får hjelp med tilpassing hvis ønskelig. Alt nytt utstyr (køller) som kjøpes/bestilles under messedagene vil du få 10% rabatt på. En del av våre samarbeidspartnere vil være på stand i hallen, og her kan du få med deg alt fra nyttig informasjon til gode messetilbud, giveaways etc.

Vi har en stor billigkrok på den ene puttinggreenen. Her finner du massevis av varer til usansynlige lave priser. På den andre puttinggreenen vil det være en scene, og det vil være moteshow to ganger lørdag og to ganger søndag. (klokkeslett: 11.00 og 14.00) Og ikke nok med det, fantastisk morsomme Geir Ottar Askvik kommer til å ha standup show etter hvert moteshow. Dette må dere få med dere, denne mannen er morsom. Det vil være goodiebags til de som setter seg ned og følger med på moteshow og standupshow.

Utover alt dette vil kafeén holde åpent som vanlig, så muligheten for en matbit og noe godt og drikke er absolutt til stede.

Ta med deg venner og familie, så håper vi å se deg til en fantastisk golfhelg på Fornebu.

Les mer på figc.no