Norges Golfforbund (NGF) har tatt ut følgende utøvere til Europamesterskapet for damer som arrangeres på Island 5.- 9.juli 2016:

Stina Resen, Oslo GK
Marthe Wold, Stavanger GK
Kristin Simonsen, Meland GK
Renate Hjelle Grimstad, Bergen GK
Mariell Brun, Larvik GK
Dorthea Forbrigd, Oslo GK

– Marthe Wold har representert Norge i mange mesterskap. Hun blir en viktig brikke i laget, sier Team Norway Coach Jan Egil Nærland.

– Stina Resen har løftet spillet sitt i løpet av tiden på college. Hun er en herlig lagspiller som med sin rutine kan samle laget, fortsetter Nærland.

– Kristin Simonsen har representert Norge som junior, og har flere ganger vist at hun kan hamle opp med de eldre utøverne.

– Mariell Brun har spilt både VM og EM for Norge. Spiller hun til sitt potensial blir hun en sterk ressurs.

–  Renate Grimstad har et fantastisk balltreff, og er kapabel til å levere veldig gode resultater.

– Dorthea Forbrigd har representert Norge som junior og med sin stigende form og seier i Norgescup-turneringen i juni kan hun bli jokeren i dette laget.

Følgende utøvere er tatt ut til Europamesterskapet for herrer, som arrangeres i Frankrike 5.- 9.juli 2016:

Aksel Olsen, Stavanger GK
Kristoffer Ventura, Oslo GK
Viktor Hovland, Miklagard GK
Andreas Gjesteby, Drammen GK
Knud Andreas Krokeide, Asker GK
Jarle Volden, Oslo GK

– Kristoffer Ventura har representert Norge i EM og VM tidligere, og er svært erfaren. Han har vist bra spill på college med flere seire, og blir en viktig person for laget, sier Team Norway Coach Jan Egil Nærland.

– Aksel Olsen er vår høyest rangerte utøver, og med denne ukens andreplass på Nordic League viser han er formen er på topp, fortsetter Nærland.

– Viktor Hovland har erfaring fra flere junior-EM og er en veldig stabil utøver.

– Andreas Gjesteby har mange gode plasseringer på college det siste året, blant annet deltok han i Nationals som er finalen i den amerikanske college-serien.

– Knud Andreas Krokeide var nylig i collegefinalene i USA og han har løftet spillet sitt det siste året på college.

– Jarle Volden har representert Norge i junior-EM tidligere. Han spilte bra på Nordic League på hjemmebane denne uka, og har tatt nye steg på college.