Listen gjelder kun gjestespill. Vi har ikke inkludert priser for medlemmers gjest og medlemmer med greenfeerabatt .

 

For øvrige greenfeepriser på andre tider/klokkeslett, les vår store greenfeeoversikt.

 

(Rimeligste alternativ for 18 hull voksen i parentes)

 

 


 

 

6 klubber – 600 kroner

 

Bærum GK (rimeligste alt.: 400,-)

 

Sola GK (rimeligste alt.: 400,-)

 

Drøbak GK (Yield management. rimeligste alt.: 300,-)

 

Larvik GK (rimeligste alt.: 450,-)

 

Haga GK (rimeligste alt.: 500,-)

 

Meland GK (rimeligste alt.: 500,-)

 

 


 

 

5. Hauger GK – 700 kroner

 

 

Prisen gjelder mellom 09.00 og 13.00 i helg.

 

Rimeligste alternativ er 400 kroner mellom 06.00 og 08.50 i hverdag.

 

Om banen: Ligger i Nittedal kommune ved grensen til Skedsmo. Lang og krevende mesterskapsbane som måler 5935 meter fra gul tee og 6374 fra back tee. Banen har en åpen og flott utsikt over de nærliggende områdene. Banen er en kombinasjon av skog- og parkbane, med både brede åpne hull, og trangere passasjer inne i skogen.Store greener og teesteder gjør at banen har flere ansikter, og kan settes opp ekstra vanskelig i turneringsuker.

 

Banen har ved flere anledninger vært arrangør for internasjonale proffturneringer, deriblant både herrenes og damenes Norwegian Challenge de seneste årene. 2014 blir golfbanens 19. spillesesong.

 

Mer om banen

 

 


 

 

4. Tyrifjord GK – 765 kroner

 

 

Prisen gjelder helg og helligdag mellom 10.00 og 11.50.

 

Rimeligste alternativ er 350 kroner på ballrenne.

 

Om banen: Tyrifjord GK ligger vakkert til på Storøya i Tyrifjorden, og kan karakterisers som en av Østlandets mest naturskjønne baner.  En frihetsfølelse å spille på banen, der man føler seg «alene i verden» store deler av runden. Har blitt hugget tusentalls av trær på anlegget det siste året for å utnytte de flotte utsiktene mot fjorden.

 

Blanding av park- og skogsbane, som måler 5817 meter fra gul tee. Banen er tegnet av Jan Sederholm og Tor Eia, og alle 18 hull stod ferdigstilt i 1996.

 

Mer om banen

 

 


 

 

3. Losby GK – 800 kroner

 

 

 

Prisen gjelder på Østmork i hverdager mellom 15.00 og 18.00, og helger mellom 09.00 og 13.00.

 

Rimeligste alternativ er 600 kroner utenfor primetime.

 

Om banen: Losbys utfordrende mesterskapsbane signert Peter Nordwall slynger seg på begge sider av elven i Losbydalen, som knytter Losby til det øvrige Lørenskog. Banen karakteriseres ved sine store greener, varierte skogs-og parkbane-hull, og elven som kommer i spill flere ganger. Østmork har fire forskjellige teesteder, som måler 6400, 5900, 5400 og 4800 meter. Anlegget er blant de mest komplette i Norge, med topp fasiliteter og et stort klubbhus med tilhørende konferansehotell.

 

Losby arrangerte i fjor Challenge Tour-turneringen Norwegian Challenge, og er en av fire aktuelle kandidater når det nå skal utredes om Norge skal søke Solheim Cup.

 

Mer om banen

 

 


 

 

2. Miklagard Golf – 950 kroner

 

 

 

Prisen gjelder fra klokken 14.00 til 18.00 i hverdag, og fra 09.00 til 14.00 i helg.

 

(Rimeligste greenfee 18 hull voksen: 450 kroner,-)

 

Om banen: Miklagard på Kløfta i Akershus er en mesterskapsbane etter internasjonal topp standard, og byr på utfordringer for spillere i alle kategorier. Med fem utslagssteder, store og ondulerte greener med flere platåer, og strategisk plasserte hindringer gjennom hele runden er det mange måter å spille denne banen på. Spesielt greenene høster mange komplimenter. De er blant de raskeste i Norge. Banen kan settes opp til å bli Norges vanskeligste golfbane, og under sin årlige «Miklagard Monster»-turnering måler den nesten 7300 meter.

 

Miklagard åpnet i 2001, og har på kort tid rukket å høste mange lovord både fra norsk og internasjonal golfpresse. Banen er en av bare fire norske baner med i «golfbanebibelen» Rolex Golf Guide (Oslo GK, Bjaavann GK, Moss & Rygge GK), og har best totalscore av de norske banene sammen med Oslo (85 av 100 mulige poeng). Nylig ble Miklagard også kåret til best i Norge av den anerkjente nettsiden Top 100 Golf Courses for andre år på rad. Miklagard er også en av kandidatene til å søke om Solheim Cup i 2019.

 

Mer om banen

 

 

 


 

 

 

1. Oslo GK – 1250 kroner

 

 

 

 

Prisen gjelder ved forhåndsbooking mer enn tre dager før. Ordinær greenfee for 18 hull er 950 kroner.

 

Om banen: Norges eldste golfbane kombinerer en bane av ypperste kvalitet med idyllisk og naturskjønn beliggenhet ved Bogstadvannet, med utsikt over Holmenkollen. Banen har siden oppstart tlbake i 1924 gjennomgått kontinuerlige forbedringer underveis, og senest i 2008 ble banen rekonstruert. Med det beste av det beste innen drenerings- og vannsystem er banen blant Europas mest teknologisk avanserte, og både fairwayer og greener er av topp kvalitet uavhengig av om det er varmt, kaldt, tørt eller vått.

 

Banen måler 6300 meter på sitt lengste, og selv om den alltid kan skilte med lynraske greener, vil den oppleves som en rettferdig utfordring også for hobbygolfere. Banen er ikke av de lengste sammenlignet med andre mesterskapsbaner, men hovedutfordringen ligger i greenene, som med sine skjulte nyanser og helninger er krevende å lese.

 

Superlativene har kommet i rekke og rad når både norske og internasjonale spillere har omtalt Oslo GK, som troner øverst på listen over Norges beste golfbaner i Rolex Golf Guide sammen med Miklagard.

 

Er sammen med Miklagard, Larvik og Losby en av fire klubber som har sagt seg interesserte i å arrangere Solheim Cup, dersom Norge søker.

 

Mer om banen