Senden og Chalmers har de gått i ball med hverandre i de to første rundene av det australske PGA-mesterskapet, og etter halvspilt turnering har begge en ting til felles.

På det andre hullet på Hyatt Regency Coolum banen nord for Brisbane, et par 3 på drøye 150 meter, har de nemlig begge gjort hole-in-one denne uken. Og det var Chalmers som fikk æren av å starte ballet. Chalmers slo for to uker siden store deler av verdenseliten i Australian Open, og han hadde enda mer å juble for torsdag.

Utslaget hans fløy rett mot flagget som var plassert på venstresiden av green, landet noen meter foran hullet, spratt tre ganger, og rullet ned i koppen.

Fredag var det spillepartneren hans Senden sin tur. Da var flagget plassert i bakkant høyre på green, og nok en gang resulterte utslaget i et ett-tall på scorekortet. Esset har hjulpet ham opp til en delt fjerdeplass, tre slag bak lederen Marcus Fraser. Chalmers er på sin side på 22. plass, syv bak teten.

Vet du om noen lignende hendelser fra touren? Det nærmeste vi kommer er dette, da Bubba Watson og Billy Mayfair senket sine lange innspill for eagle på det samme hullet.