Bjørnefjorden Golfklubb feirer 20 år med stil. I jubileumsuken 4-10.august foregår det mye på nihullsbanen i Os utenfor Bergen. Fredag 8.august arrangeres Vestlandsmesterskap i putting for andre gang. Fjorårets turnering hadde 50 deltakere. Selv om det står en god porsjon prestisje på spill på det kortklipte er det nok hovedturneringens hole in one premie som får mest oppmerksomhet.

 

Bjørnefjorden Porsche Invitational spilles 9-10.august. På finalerunden søndag settes det opp en Porsche Cayman i premie til førstemann som får hole in one på hull 9. Verdien er 849.000,- og vinneren får bilen. Det er ingen låneavtale eller midlertidig bruk. De som kjenner banen på Bjørnefjorden vet at hull 9 har en green som med sine nivåer og helling kan være utfordrende. Vi tar nok ikke mye feil hvis vi spår at flagget settes bak i venstre hjørne på søndagen.

 

Her utsikt fra tee på hull 9, 145 meter fra gult og 135 meter fra rødt.

 

 

 

Turneringsfeltet skal bestå av 2/3 medlemmer fra klubben og 1/3 inviterte gjester, sponsorer og samarbeidspartnere. Totalt er det 72 spillere og cutgrensen går på 48 spillere. Porsche Center Bergen stiller med premien, som for anledningen er forsikret etter alle kunstens regler.

 

Om du skulle lure på hva som skjer med amatørstatusen din kan vi betrygge med at hole in one premier er unntatt fra regelen på 6000,-.

 

 

Rune Myklebust og Kristian Høyden fra Porsche Center Bergen sammen med daglig leder Eivind Hodneland og turneringsleder Gjermund Engelsen.