Torsdag slår han ut, den tidligere verdenseneren som hadde sitt annus horribilis i fjor da han ikke tok en eneste seier – verken her eller der – og stort sett ble husket for alt han holdt på med utenfor golfbanen.

Nå håper han at alt det er et tilbakelagt stadium. Torsdag sesongdebuterer han i Farmers Insurance Open på Torrey Pines i San Diego. Men hva har Tiger holdt på med siden han tapte omspillet mot Graeme McDowell i Chevron World Challenge i desember?

35-åringen mener mye av golfproblemene han slet med i fjor, skyldtes manglende nærspill. Han slet særlig mye med putteren. Og der har fokuset hans ligget siden forrige konkurranse.

– Jeg konsentrerte meg ikke så mye om nærspillet i fjor som jeg gjorde før. Det var på grunn av svingforandringene jeg implementerte, og jeg trengte å bruke mer tid på det. Men jeg har trent mye på nærspill nå under pausen, sa Tiger onsdag.

– Du trenger å slå tusenvis av baller. Vi fikk ikke til det i fjor, og fjoråret var ett av de verste putteårene jeg noen gang har hatt.

Tiger forklarer at hans tankesett var opptatt med mange andre problemer i fjor.

– Men livet går videre, og det er dét som er spennende. Jeg har et bra perspektiv på ting. Barna mine har det bra.

Woods spiller de to første rundene sammen med mannen han kjempet mot under US Open i 2008 – Rocco Mediate. I tillegg blir Anthony Kim med på moroa.

– Jeg gleder meg. Rocco og jeg har litt historie her, men jeg har kjent han siden jeg begynte på touren, og det blir morsomt å spille med ham, sier Woods.

Kilde: pgatour.com