Les oversatt versjon av intervjuet under, og se video nederst i artikkelen.

– Hvordan har Q-School-opplevelsen din vært så langt?

– Jeg var med bare for erfaringens skyld, å komme i gang som proff og se hvordan det var. På vei til det første steget hadde jeg ingen forventninger, og det har gått virkelig bra. Jeg er glad for at jeg er her og har en mulighet.

– Du er den beste amatøren nå. Hva er fremtidsplanene dine om du klarer topp-20?

– Det vil være en drøm som går i oppfyllelse. Om jeg ikke klarer det vil jeg nok forbli amatør og spille i Europa eller på Symetra Tour neste år. 

– Hvordan kom du i  gang med golf, og når begynte du å konkurrere?

– Det begynte med at pappa fikk meg til å spille, mot min vilje. Han sluttet å spørre meg om vi skulle spille, og da begynte jeg å dra til banen på egenhånd. Jeg trente mye, fikk spille i europeiske turneringer, og derfra gikk det fort oppover.

– Hvordan ble du rekruttert til Tulsa?

– Jeg sendte ut brev. Noen skoler hadde ikke ledige plasser. Coach Keck endte opp med å ringe meg, jeg dro på besøk og elsket det.

– Vurderte du å bli proff tidlig, og var det vanskelig å vente i fire, nå fire og et halvt år?

– Det var et godt valg for meg. Man spiller med mange gode spillere. Alle de gode europeiske spillerne er i USA. Det gode turneringer, god konkurranse og bra baner.

– Hva er den største forskjellen mellom USA og Norge?

– Kulturen. Å vite hva man skal si og ikke si.

– Hvor lenge har du brukt mageputter? Hva er tankene dine rundt de nye reglene?

– Jeg startet med den for to år siden, i utgangspunktet som et treningsverktør og jeg likte den virkelig godt og fortsatte med den. Om jeg ikke får lov til å bruke den må jeg bare slutte. Alt kommer an på holdningen din, så det blir enkelt å endre tilbake.

– Suzann Pettersen kommer fra samme klubb som deg. Hvilken rolle har hun spilt for deg og andre unge norske jenter som eneste nordmann på LPGA-touren?

– Hun er fantastisk fordi hun trener så hardt. Alt hun gjør er så profesjonelt. Det er viktig. Jeg ser virkelig opp til henne for deg. Hun er en fantastisk spiller. Hun fortjener alt hun har. Det er gøy at hun vant noen gange ri år.

– Hvordan skal du angripe morgendagen?

– Ha det gøy. Det er hva jeg prøver å gjøre hver runde, og om jeg klarer det vet jeg at jeg kan gjøre det bra.