Langt over 100 spillere er påmeldt til RT Egersund Open fra 16.-17- april, rekorddeltakelse for en Region Tour i Norge. Egersund rapporterer overfor Norsk Golf om meget gode spilleforhold, og banen er historisk sett i meget god stand tidlig på sesongen. Det meldes om et sterkt startfelt, med flere tidligere norgesmestere på deltagerlisten.
Komiteen i Region Tour Rogaland består utelukkende av spillerne selv, som vet hvordan de vil ha det for å gjøre turneringene attraktive, samtidig som arrangørklubbene tjener gode penger. 
En av hemmelighetene bak Region Tour Rogalands suksess de siste årene er at de hvert år velger et veldedighetsprosjekt. I år har de valgt å støtte Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling ved SUS, og komiteen inviterer enkeltpersoner og næringslivet til et felles løft.
Region-touren avsluttes med matchplayfinale på Ogna, og uka etterpå blir det veldedighetskonsert med overrekkelse av sjekken til barne- og ungdomspsykiatrien i Stavanger Konserthus den 24. september, der Eivind Klemetsen med musikere underholder for golfmiljøet i Rogaland.
Region Tour Rogaland 2011 består av ni turneringer i tidsrommet april-september. For mer informasjon besøk Region Tour Rogaland sin hjemmeside