Steve Marino måtte ta til takke med en runde på 71 slag, en over par under AT&T Pebble Beach National Pro-Am lørdag. Det betyr at han mistet fireslagsledelsen han hadde opparbeidet seg før runden, men amerikaneren er fortsatt i føringen med ett slags margin. 12 under par ligger han for turneringen så langt. Marino står uten seier som profesjonell, men ved tre tidligere anledninger har han havnet på andreplass på PGA-touren. En av gangene var under Sony Open på Hawaii i januar.

– Jeg føler jeg er god nok til å vinne på denne touren, det har bare ikke skjedd for meg ennå. Jeg føler jeg er god nok til å vinne, sa Marino til pgatour.com etter runden.

Heldigvis for Marino er det ikke det mest stjernespekkede arsenalet av spillere som jager ham. På de 10 øverste plassene på resultattavlen er det kun tre spillere som står med seier på PGA-touren. Aaron Baddeley, Kevin Sutherland og J.J. Henry har til sammen vunnet fire ganger, men sist det skjedde var i 2007.

– Ett sted må erfaringen med å få sin første seier komme, og for mange av gutta ser den ut til å komme denne helgen. Alle som spiller her er veldig gode. Erfaring er viktig, men jeg føler viktigheten av det er litt overvurdert, fortsetter Marino.

Slaget bak Marino følger Jimmy Walker og Bryce Molder. Ytterlige ett slag bak ligger Darren Andrew Points. Til sammen står trioen som jager Marino med åtte profesjonelle seire, alle på Nationwide-touren.

Med så få meritterte spillere på toppen av leaderboardet skal man dermed heller ikke utelukke Phil Mickelson, som med en runde på 69 slag lørdag klatret 11 plasser opp til en delt 11. plass. Fem slag skiller ham og Marino. Pebble Beach er en av Mickelsons favorittbaner. Tre ganger har han vunnet turneringen tidligere. Det begynner å bli en liten stund siden «Lefty» vant på touren. Hans forrige seier kom i april i fjor, da han tok sin tredje US Masters-tittel.


Leaderboard