Turneringen ble i år avholdt for 32. gang med ny deltakerrekord. Hele 282 juniorer stilte til start i det som er en av Europas største juniorturneringer. Det ble spilt i åtte forskjellige klasser fordelt på alder og handicap. Utslagssted og spilleform var tilpasset de ulike klassene.

– Vi er godt fornøyd med årets turnering. Veldig gledelig å se nesten 300 ivrige unge golfspillere stille til start, og at de har det gøy på golfbanen. Klubben har i flere år jobbet målrettet for å få flere til å spille golf, spesielt med fokus på jenter. Utvikling i antall deltakere i denne turneringen viser at vi er på god vei. Neste år passerer vi 300, sier klubbens idrettssjef Jan Wojtaszek.

Klassene for de eldste spillerne var en del av Narvesen Tour, som er nivået under Srixon Tour. I disse klassene ble det spilt netto slag, og vinner av henholdsvis Sarah og Carls Cup ble Josefine Hollung (Huseby & Hankø) og Max T. Hartmann (Losby). Øvrige klassevinnere –  Mixed 15: Markus Kristoffersen (Preikestolen), Jenter 15: Anne Linn Fjærvik (Skjeberg), Gutter 15: Martinius Lie-Petterson (Ballerud)

(Artikkelen fortsetter under bildene)

I klassen Mixed 9-12 år spilte deltakerne en tilpasset bane på back nine. Dette var mange sitt første møte med slaggolf. Det tilpassede formatet sørget for gode opplevelser for hele 70 barn i denne klassen.

Ett-hulls og Fire-hulls klassene i Anthonys Minipokal ble en stor suksess med videreutvikling av poengsystemet fra tidligere år. De minste barna imponerte med gode golfslag, samtidig som de viste ekte idrettsglede. De har utvilsomt mange flotte golfår foran seg.

Allerede onsdag 31. mai arrangeres første utgave av Narvesen Minicup på Nordhaug GK Dette er et tilbud for barn i alderen 6 til 12 år hvor det legges til rette for mestringsopplevelser gjennom turneringsgolf – les mer her: Narvesen Minicup

NRK var på plass for å dekke arrangementet. Se innslaget her.