Tiger Woods måtte trekke seg midtveis på den første runden av The Players Championship tidligere i sesongen, etter at han forsøkte å spille seg gjennom smertene. Siden har han ikke slått et eneste golfslag, med unntak av noen putter. Og det er fremdeles usikkert når han vil være tilbake i aksjon igjen.

Woods innrømmet tirsdag at han kom tilbake for raskt etter skaden han pådro seg under Masters i april.

– Jeg har spilt med skade før, og jeg har spilt med smerter. Beklageligvis pushet jeg meg selv for hardt og skadet meg, og denne gangen skal jeg ikke gjøre den samme tabben, sa han.

Woods hadde trodd skaden skulle være leget nå, men han har i det minste lagt fra seg krykkene. Og selv om han ikke har vunnet siden 2009, tror den tidligere verdenseneren og innehaveren av 14 majortitler at han fremdeles har det i seg til å ta igjen Jack Nicklaus’ 18.

– Han vant da han var 46, gjorde han ikke? Jeg har fortsatt litt tid. Jeg er 35, ikke 65. Jeg har fortsatt noen år foran meg. Folk har vært suksessfulle i mange, mange år.

Men det er altså skadene som er Tigers største problem. Han har hatt fire store inngrep på sitt venstre bein i løpet av karrieren. Denne gangen er det ikke nødvendig med operasjon, men han innrømmer at han er frustrert.

– Det verste er ikke å vite, men jeg skal lære leksen min i forhold til hva jeg gjorde i The Players og komme tilbake først når jeg er 100 prosent.

Det betyr sannsynligvis at Tiger Woods ikke blir å finne i British Open senere i juli.

 

Pressekonferanse

 

 

 

Kilde: pgatour.com