Miklagard, Losby og Hauger samarbeider om fordelsprogrammet First Class Golf, og innlemmer nå Gamle Fredrikstad Golfklubb i programmet. Dette går frem av en pressemelding 19 desember.  

–  Vi ser frem til et samarbeid med en klubbledelse hvor lidenskap for golf er fremtredende, skriver Tore Waagø, daglig leder i Miklagard GK. Fredrikstad representerer noe nytt og spennende innen bl.a. banedesign, noe vi tror våre medlemmer vil omfavne som et attraktivt tilbud og banealternativ i FCG. 

First Class Golf- klubbene har i sin utviklingsplan uttrykt ønske om å knytte til seg to – tre klubber/baner med beliggenhet i aksen øst, vest og sentralt Oslo/Akershus innen 2015.  

I følge Lars Petter Brovold, daglig leder i Gamle Fredrikstad GK er det et kompliment å være på samme lag som de kjente og store klubbene  Miklagard, Hauger og Losby.Gamle Fredrikstad GK er stolt over å bli medlem av First Class Golf fra og med sesongen 2013. 

– Dette er klubber som anses å være helt i toppen når det gjelder klubbdrift og ikke minst fasiliteter/banekvalitet i Norge, sier han. Medlemmene vil først og fremst nyte godt av samarbeidet gjennom gode «dealer» på greenfee på medlemsklubbenes baner, men også tilgang til førsteklasses baner i verden for øvrig.

Gamle Fredrikstad GK åpnet sin 18 hulls bane 25.august i år. Anlegget består for øvrig av drivingrange, treningsområde for nærspill, 9 hull Pay & Play. Anlegget ble designet av Paal Midtvaage, og er bygget av det svenske selskapet Sternberg Golfservices som har baneshapere i verdensklasse med bla. bakgrunn fra Kingsbarns Links i Skottland.