Ryan Moore er kjent for å gå sine egne veier. Han investerte i kølleprodusenten Scratch da han spilte med jernsettet deres, et eierskap han måtte ut av da han i 2013 signerte med TaylorMade/Adams. Han bruker True Linkswear barfotsko og har en finger med i spillet også i dette selskapet.

 

Moore er ingen dårlig golfer. Han har vunnet på PGA Tour og hadde en lysende amatørkarriere, blant annet med seier i det nasjonale amatørmesterskapet. Han har sin spesielle svingstil og sin egen klesstil. Ingen ligner Moore på banen, og ingen ligner ham i beslutningene han tar.

 

I år takket han nei til kølleavtale med TaylorMade. Han velger å spille med jern og wedger fra nevnte Parsons Xtreme Golf. Det syns vi er ganske stilig gjort.

 

– TaylorMade kom med et veldig godt tilbud, men det var hverken rett tid eller mulighet for meg. Mitt fokus ligger på å spille så god golf som mulig.

 

Han har to TaylorMade køller i bagen, en fire år gammel SuperFast TP driver og en ny AeroBurner #3 fairwaywood. Det er også plass til en Adams 9031 hybrid, et selskap han har vært frontfigur for i et par år.

 

Med Ryan Moore på plass får Parsons selskap god drahjelp. Han har kultstatus i golfmiljøet, blant annet fordi han i en periode deltok på forumet til den enorme nettsiden golfwrx.com. Hvor kult er det ikke å dele forum med en aktiv tourspiller?

 

I dette øyeblikket har Moore fått en fin start på Hawaii. Vi anbefaler å følge med ham hvis du har lyst til å se en annerledes, avslappet golfer.

 

Her er Ryan Moores bag på Hawaii. Komplett med Seamus headcover.