Vi går inn i en tid der teknologi skal bæres på håndleddet. De av oss som er gamle nok husker Casios kalkulatorklokker. Nåtidens teknologiske vidundere er en anelse mer avanserte. Garmin tar golfklokken til et nytt nivå med S4.

 

Alle nødvendige tall er på plass.

 

– Avstand til front, senter og bak på greenen.
– Avstand til dogleg og layup (kan defineres av bruker).
– Manuell plassering av flagget med GreenView.

 

Sistnevnte funksjon har nå fått egen knapp. Det kan være upraktisk å bla gjennom en meny for å få fram GreenView. Det problemet er løst på S4.

 

30.000 baner er på plass. Klokken er vanntett til 10 meter. Batteritid er et viktig punkt, og i S4 er den oppgitt til 10 timer. Det skulle akkurat holde til to runder og er to timer mer enn S3.

 

Den viktigste oppdateringen som virkelig skiller S4 fra andre golfklokker er smart varsling. Som så mange ganger før ser vi at det er Appleprodukter som prioriteres. Per dags dato er S4s smart varsling oppgitt å fungere kun med iPhone. Klokken viser informasjon om tekstmeldinger, mail og RSS-varsel.

 

Det er vanskelig å se for seg at mange skal kjøpe S4 bare på grunn av smart varsling. Totalpakken for den nye toppmodellen viser en bra oppgradering i forhold til S3 med bedre batteritid og egen knapp for GreenView. Garmin S4 ligger an til å bli en populær klokke i 2014.

 

S4 kommer for salg om kort tid. Garmins produkter føres nå av en rekke norske golfbutikker. Veiledende pris er 2899,-.