Adipower Boost bruker teknologi man til nå har sett i blant annet løpesko. Boost er i korte trekk en skumsåle med kapsler som lagrer energi og frigjør det når du trenger det. Dette skal ifølge Adidas være praktisk når man trenger litt ekstra fart og kraft i føttene gjennom golfsvingen.

 

Utviklingen av såle og plassering av knotter har Adidas gjort ved hjelp av svingtester på trykkplate. De har sett hvor det leveres mest trykk mot bakken, og gitt skoen både stabiliserende egenskaper og evnen til å levere kraft.

 

 

 

 

Adipower Boost, som egentlig skrives adipower boost på kjent adidas-vis, kommer for salg 27.februar. Herreskoen kommer i syv fargekombinasjoner og koster 1600,-. Dameskoen har veiledende pris 1500,-. Den får du i kun to fargekombinasjoner, men kjenner vi dem rett er begge de to mye finere enn alle herrefargene. Damene går for kvalitet, og litt lavere pris. Det er mye å like der.

 

Det kommer også en versjon med Boa, det lisseløse systemet. Den skal koste 1800,-.

 

Adidas gjør akkurat som Puma. De lanserer en rimelig men veldig lik versjon av toppskoen sin. Denne heter Adipower Sport Boost og er basert på legendariske Supernova. Vi har dessverre ikke veiledende pris på denne modellen.